Team

Mo¦êller & Partners_IMG_9839-®LIZAFOTO_webb

Henrik har 23 års erfarenhet från fastighetsbranschen och är en av grundarna till Möller & Partners. Sedan 8 år tillbaka är Henrik VD för företaget. Före grundandet av Möller & Partners var han affärsutvecklingschef på NIAM och var med i uppbyggnaden av företaget som idag är Nordens största fondförvaltare inom fastigheter. Innan dess arbetade Henrik som transaktionsansvarig på Uppsalahem. Han har under åren medverkat i fastighetstransaktioner om ca 26 miljarder. Henrik har en Civilingenjörsexamen i Bygg- och Fastighetsekonomi från KTH.

Henrik Jussi-Pekka

VD

Mo¦êller & Partners_IMG_9983-®LIZAFOTO_webb

Göran har 22 års erfarenhet från fastighetsbranschen och är en av grundarna till Möller & Partners. Före starten av Möller & Partners var han CFO på NIAM och var med i uppbyggnaden av företaget som idag är Nordens största fondförvaltare inom fastigheter. Dessförinnan var Göran finanschef på Xerox Sverige under tre år. Under ett antal år var Göran även auktoriserad revisor på Ernst & Young och arbetade med företag inom fastighetssektorn. Han har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning redovisning från Umeå universitet.

Göran Bygdén

Ekonomichef

Mo¦êller & Partners_IMG_9443_foto Liza Simonsson_3_webb

Tiffany är chef för affärsutveckling med ansvar för att identifiera och skapa nya strukturer inom bolaget. Tiffany har över 20 år erfarenhet från fastighets- och finansbranschen i USA, Sverige och Finland. Innan Tiffany anslöt sig till företaget var hon fondansvarig på Areim och dessförinnan arbetade hon som finansiell analytiker och konsult i USA. Tiffany har en M.Sc. inom Finance från Handelshögskolan i Stockholm och en B.Sc. inom Management of Information Systems från University of Minnesota.

Tiffany Strand

Chef Affärsutveckling

Mo¦êller & Partners_IMG_0150-®LIZAFOTO_webb

Anslöt till Möller & Partners 2006 och har 14 års erfarenhet från branschen. Senast ansvarig för handelsportfölj om ca 200 000 kvm. Sedan portföljens försäljning är han en del av investeringsteamet. Under tiden hos Möller & Partners har han bland annat ansvarat för uppbyggandet och förvaltningen av en bostadsportfölj samt sökt och genomfört förvärv inom flera strategier inkluderande due diligence och modellering av finansiella analyser/värderingar. Har civilingenjörsexamen (M. Sc.) från KTH, bygg- och fastighetsekonomi.

Tommy Lindblom

Chef Fastighetsutveckling & Fondansvarig

Mo¦êller & Partners_IMG_0128-®LIZAFOTO_webb

Märta har arbetat på Möller och Partners sedan 2015. Märta har en civilingenjörsexamen, M.Sc. i Real Estate and Construction Management med inriktning Real Estate Finance. Tidigare erfarenhet inom förvaltning av handelsfastigheter.

Märta Stopner

Fastighetsutveckling

Mo¦êller & Partners_IMG_0057-®LIZAFOTO_webb

Marcus har arbetat på Möller och Partners sedan 2017. Marcus har en kandidatexamen, B.Sc. i Real Estate and Finance.

Marcus Peterhoff

Fastighetsutveckling

Mo¦êller & Partners_IMG_9905-®LIZAFOTO_webb

Jens har arbetat på Möller & Partners sedan 2016. Tidigare har Jens bland annat varit verksam som transaktionsrådgivare på Savills och Bernström & Partners. Jens har en M.Sc. inom Fastighetsutveckling och Finansiella tjänster från KTH, samt en B.Sc. från Chalmers inom Affärsutveckling och Entreprenörskap, med fokus på bygg- och fastighetsbranschen.

Jens Sandberg

Chef Transaktion

Mo¦êller & Partners_IMG_9508_foto Liza Simonsson_3_webb

Matilda har arbetat på Möller & Partners sedan 2018. Matilda har tidigare erfarenhet av fastighetsförvaltning och fastighetsutveckling från Unibail-Rodamco-Westfield. Matilda har en civilingenjörsexamen, M.Sc. i Real Estate and Construction Management, med inriktningen fastighetsekonomi från KTH i Stockholm.

Matilda Wåhlin

Transaktion

Mo¦êller & Partners_IMG_0038-®LIZAFOTO_webb

Victor har arbetat på Möller & Partners sedan 2016. Victor har tidigare erfarenhet av analys och transaktioner från Svenska Bostadsfonden. Victor har en M.Sc. i Real Estate Development and Financial Services och en B.Sc. i Fastighet och Finans från KTH.

Victor Svensk

Chef Analys & Finansiering

Mo¦êller & Partners_IMG_9970-®LIZAFOTO_webb

Desirée har arbetat på Möller & Partners sedan 2016. Desirée har lång erfarenhet av fastighetsförvaltning och fastighetsutveckling, senast som fastighetschef på HSB Stockholm och innan dess bland annat som affärsområdeschef på Svenska Bostäder. Desirée har en civilingenjörsexamen inom Lantmäteri med inriktning fastighetsekonomi och förvaltning från KTH.

Desirée Morast

Fastighetschef

Mo¦êller & Partners_IMG_9814-®LIZAFOTO_webb

Anne-Lie har tidigare erfarenhet som sälj- och marknadsassistent från diverse IT-företag såsom Data General AB, Corus Technologies AB och MRO Software AB.

Anne-Lie Engström

Administrativ förvaltning

Mo¦êller & Partners_IMG_9932-®LIZAFOTO_webb

Dennis har en bred erfarenhet inom fastighetsförvaltning, senast som Teknisk Förvaltare på Huge Bostäder och innan dess förvaltare på Stena Fastigheter. Dennis har studerat Byggnadsvård samt deltagit i Fastighetsakademins program för Teknisk förvaltning.

Dennis Söderman

Teknisk förvaltare

Mo¦êller & Partners_9492_Foto Liza SImonsson_3_webb

Josefin har arbetat på Möller & Partners sedan 2018 och har tidigare erfarenhet av byggprojektledning från Frank Projektpartner. Josefin har en kandidatexamen, B.Sc. i Fastighetsutveckling från KTH.

Josefin Lindén Lindström

Affärscontroller

Silluett
Michael Westerlund

Uthyrning kommersiellt

frågetecken

Vill du bli en del av vårt framgångsrika team? Klicka här!