Möller & Partners söker teknisk förvaltare

surahammar-1400x500.png

Är du en erfaren teknisk förvaltare som tycker om att arbeta med stort eget ansvar? Är du bra på att leda på distans, tycker om att utveckla andra och har stort intresse för bostadsfastigheter? Till vårt kontor i Stockholm City söker vi nu dig som vill vara med oss på vår tillväxtresa.

Tjänsten

Vi söker en teknisk förvaltare som kommer arbeta med Akka Egendoms fastigheter.

Som teknisk förvaltare ansvarar du för att det lokala förvaltarsamarbetet fungerar bra, för underhåll, myndighetskrav och energifrågor. Fastigheterna finns idag på orterna Bromölla, Forshaga, Gislaved, Grums, Hallsberg, Karlstad, Lindesberg, Lysekil, Surahammar, Vimmerby och Västervik. Vi arbetar med lokala förvaltnings- och skötselentreprenörer och du leder arbetet mestadels på distans.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är:

·         optimerad drift av fastigheterna

·         initiera, leda samt upphandla större tekniska utredningar och teknikprojekt

·         planera underhållsåtgärder och reparationer tillsammans med lokala förvaltare och driftentreprenörer

·         energikartläggning och energioptimering

·         myndighetskrav inklusive brandsäkerhet mm

·         ledning och uppföljning av löpande skötsel som utförs av lokala entreprenörer

·         delta i förvärvsprocessen, bland annat vid tekniska besiktningar

 

Placering är på vårt kontor på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Resor förekommer ca två dagar per vecka.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en bred roll med stort eget ansvar där du får vara med och bygga bolaget och påverka rollen. Vi är ett litet, personligt och professionellt företag med familjär företagskultur och sunda värderingar. Beslutsvägarna är korta och du får mandat att agera. Akka Egendom äger idag bostadsfastigheter med ca 2 500 lägenheter och räknar med att utöka till 6 000 – 8 000 lägenheter inom några år.

 

Din bakgrund och person

Du har eftergymnasial utbildning och gedigen erfarenhet från teknisk förvaltning och drift. Du är van att upphandla och driva projekt samt har erfarenhet av att planera och prioritera underhållsarbeten. Vi ser gärna att du har vana av att arbetsleda andra och att delegera och du är bra på att uttrycka dig i tal och skrift. Som person är du handlingskraftig med känsla för service. Du har lätt för att samarbeta, tycker om att bygga relationer, har ett prestigelöst förhållningssätt och god administrativ förmåga.

 

Din ansökan

Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 18 augusti 2019. Vi påbörjar urvalet under vecka 32 och arbetar därefter med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sök tjänsten här: http://properpeople.se/aktuella-tjanster/

I denna rekrytering samarbetar vi med Proper People och har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Therese Malk på telefon 072-389 99 76 eller rekryteringskonsult Maria Mattsson på telefon 070-377 17 21.

Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.

Möller & Partners