Spring För Livet 2018

570114.jpg

Spring För Livet är fastighetsbranschens stora motionslopp som årligen arrangeras av UNICEF och Företag för Malawi där Möller & Partners ingår. I årets upplaga deltog över 1 200 personer vilket är nytt rekord sedan starten 2012. Intäkterna uppgick till över 900 000 kronor och pengarna går oavkortat till UNICEFs arbete för föräldralösa barn i Malawi.

Det var en stark värmebölja som mötte deltagarna under tisdagseftermiddagen och termometern visade 27 grader – i skuggan. Den intensiva värmen och den klarblå himlen bidrog till en fantastisk dag men alla deltagare fick anstränga sig extra mycket för att ta sig runt Djurgårdens vackra omgivningar. 

Årets upplaga överträffade förra årets succé med både antalet deltagare och insamlade pengar. Antalet deltagare översteg 1 200 och intäkterna uppgick till mer än 900 000 kronor. Spring För Livet anordnas i samarbete med UNICEF och Företag för Malawi där Möller & Partners, Brunswick Real Estate, Areim och Atrium Ljungberg ingår. Möller & Partners är en stolt samarbetspartner och hjälper till att sponsra evenemanget med en extra donation om 50 kr per anmäld person och är mycket glada över det växande intresset för loppet.

 Malawi är ett av världens fattigaste länder och barnadödlighet är stor. Landet är också hårt drabbat av HIV och många barn har förlorat sina föräldrar i aids. Företag för Malawi har sedan starten 2006 stöttat UNICEFs arbete för utsatta barn i Malawi. Stödet från biståndsorganisationen används bland annat till att bygga skolor, utbilda socialarbetare samt köpa skolmat, läromedel och leksaker. Genom att vara del av Företag för Malawi och anordna välgörenhetsloppet Spring För Livet så bidrar vi till en bättre framtidsutsikt för barn i Malawi. 

Möller & Partners