Akka Egendom genomför sitt sjätte förvärv

20161004_101036.jpg

Akka Egendom förvärvar 187 lägenheter i centrala Vimmerby vilket är bolagets sjätte förvärv sedan bolaget grundades förra året.

Akka Egendom förvärvar 187 lägenheter i centrala Vimmerby vilket är bolagets sjätte förvärv sedan bolaget grundades förra året. I och med förvärvet har Akka Egendom ökat sitt bestånd i Småland till att omfatta knappa 400 lägenheter, sedan tidigare i somras äger Akka även 182 lägenheter i Västerviks kommun.

Fastigheterna, som omfattar en boyta om totalt 11 921 kvm, förvärvas ifrån de lokala fastighetsägarna Per och Anneli Ovedal.

Om Akka Egendom
Akka Egendom grundades 2015 för att investera i och långsiktigt förvalta bostadsfastigheter i attraktiva små- och medelstora kommuner. Vi tillhandahåller förstklassig förvaltning och god service till våra hyresgäster och målet är att bygga upp och långsiktigt förvalta en portfölj om 6000 - 8000 lägenheter. Bolaget ägs av dess ledning samt ett antal svenska institutionella investerare. Möller & Partners sköter den löpande förvaltningen av bolaget. 

Möller & Partners